DENDROBIUM ORKIDÈE

 
99:-
 
Igår fick vi in denna häftiga Orkidée-sort som kallas Dendrobium. Sätt den i en fin kruka och ge bort i present eller köp den hem till det eget fönster. Den blir succé hur som helst! 

SÖT TESIL

 
Tesil, 99:-
 
Tesil med sött och smart stativ i färgerna svart och vitt. Den perfekta presenten till dig själv eller är det kanske dags att börja inhandla en tidig julklapp?

ÅRETS FÖRSTA HYACINTER

 
Hyacint, 19.90:-
 
Idag fick vi in årets första Hyacinter i färgerna vit, lila och rosa. Så om ni vill tjuvstarta julen lite med denna väldoftande sötis så är ni varmt välkommna att kika in hos oss!

GOTT OCH BLANDAT FRÅN ROTEBRO


Prydnadsäpplen: 25:- styck
 
 
Orkideé på båge: 299:-
 
 
Lampskärmar: 125:- & 149:-
 
 
Klockcyklamen: 49.90:-
 
 
Ljuslyktor: 39.90:-
 
 
Orkidée-glas: 149:-
 
 
Hjärtan: 25:- (Finns även mindre för 15:-)
 
 
Servetter: 19.90/paket
 
 
Orkidée: 169:-

FROSTAD KOTTKRANS

 
Krans, 595:-
 
Årets finaste krans finns att köpa på Blomsterriket Rotebro!

HJÄRTFORMAD MURGRÖNA

 
Murgröna, 199:-
 
Pryd ditt fönster med en murgröna på hjärtformad båge! Kan det bli mycket sötare på ett diskret sätt? 

Ska du bort i helgen?

 
Bild 1: 199:-, Bild 2: 239:-, Bild 3: 129:-
 
Ska du bort i helgen? I Rotebro-butiken har vi bland annat dessa fina, färdiga uppkrukningar att erbjuda som är perfekt att ta med sig till middagsbjudningen, minglet eller festen. Även våra andra butiker har riktigt fina förslag som bara står och väntar på att få göra någon glad! 

Kottkransar

 
Supersöta frostiga kottkransar att hänga på dörren eller väggen! Ett av höstens guldkorn. 
 
Stor: 139:-, Liten: 99:-

DOFTRANKA

 
Doftranka: 69:-
 
Fira onsdagen med en väldoftande och vacker doftranka på båge. Doftrankan passar perfekt i en fin kruka i fönstret då de älskar ljus och blommar blommar i ca 3 omgångar om året om de sköts rätt. 
 
Vattning: Var sparsam med vattningen under vintern men under sommaren vill den ha riktigt med vatten, låt den bara torka lite lätt mellan vattningarna. 
Placering: Rumstemperatur och ljust men inte i direkt sommarsol under sommaren och under vinterhalvåret vill den stå så ljust som möjligt och lite svalare.
Näring: Halv dos på sommaren, ingen alls på vintern. 
Tips: Dusha gärna doftrankan med lite regnvatten då och då och klipp av skott eftersom om du vill ha den kompakt. 

ROSA JULSTJÄRNOR

 
Höststjärna: 49.90:-
 
Tjuvstarta julen med en söt höststjärna och stöd Rosa Bandet. 

PUMPATIDER

 
Det börjar närma sig Halloween och hos oss på Blomsterriket kan du köpa söta prydnadspumpor för 15 kronor styck. Lägg dem utanför dörren, i ett fönster eller på köksbordet för att maximera den härliga höst och halloweenkänslan! 

KÖKSBURKAR

 
Här om dagen fick vi in dessa lite gammaldagsa plåtburkar till butiken. Den perfekta köksförvaringen som inte bara är praktisk utan även riktigt fin att titta på i skåpet, på bänken eller hyllan. 
 
Te: 69:-
Socker: 149:-
Mjöl, Kakor: 169:-
Bröd: 349:-

ALMA KRUKA

 
Liten: 69.90:-, Stor: 129:-
 
Lyxiga krukor från Alma Design till bra priser! Passar fint till både de gröna och de blommande växterna. 

SÖNDAGSMYS I BUTIKEN

 
Lykta: 299:- , Ljus: 49.90:- , Bärgren: 39.90:-

CYKLAMENTIDER

 
Nu är det riktiga Cyklamentider och inne på Blomsterriket har vi den i tre olika storlekar för 29.90, 39.90 och 79.00 kronor. Cyklamen tål ner till 3- så den passar utmärkt i dina höstplanteringar och håller sig mycket länge utomhus men den är även riktigt fin i en kruka på köksbordet eller i fönstret. 
 
Vattning: 2 ggr i veckan under blommning. Vattna underifrån med iskallt vatten. 
Näring: Varannan vecka under blommningen. 
Placering: Svalt och ljust. 
Tips Döda blommor rycks upp med ett fast tag om själken så att hela själken bryts rakt av från rotknölen. En slokande och trött Cyklamen kan man pigga upp genom att ställa den på 3-4 isbitar och låta den suga upp smältvattnet. Ställ aldrig en Cyklamen ovanför ett element. 
 
 

PROVDOCKOR

 
Tavla, 149:-
 
Just nu har vi riktigt snygga tavlor som föreställer provdockor inne i butiken. Tre olika modeller med texterna "Glamour", "Fashion" och "Style"varav alla modeller har måtten 43x27 cm. 

SÄTT KRYDDA PÅ KÖKET

 
Chilliplanta, 39:-
 
Just nu har vi dessa fina chilliplantor i butiken som riktigt lyser av härligt höstrött. I en kruka hemma i köket är de inte bara fina att titta på utan de är även goda att använda i matlagningen!

TURKOST

 
Nu när vädret är dystert och grått får man fixa sig lite glädje och färg själv! Dessa krukor i en härligt turkos färg finns i tre storlekar för priserna: 29.90, 49.90 och 149:-. 

HÖSTKRANS

 
 
129:-
 
Köp en fin krans att hänga på dörren i höst! Vem blir inte glad över att komma hem och mötas av denna? Härliga höstfärger och söta kottar. 

INSPIRATIONSBILDER FRÅN ROTEBRO-BUTIKEN


NYSTART PÅ BLOGGEN

Kära kunder, 
 
Vi har nu återupptagit bloggandet från våra numera tre butiker i Rotebro, Falun och Borlänge (Kupolen). Här kommer vi bjuda på inspiration, godbitar ur sortimentet, säsongens nyheter och annat roligt. 
 
Vi hoppas att ni kommer trivas här och att vi ses i butikerna! 
 
 

RSS 2.0